תפוחי אדמה זהובים & בצל
תפוחי אדמה זהובים & בצל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה של מזון טוב של ה-BBC דורש עלי פטרוזיליה בעלי עלה שטוח, תפוחי אדמה חדשים, מעט זרדים קורנית, ועלי דפנה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בצל אפוי זהוב, נקניקיות ופירה עם בצל זהוב, ו בצל אפוי זהוב מלוח.
הוראות
מחממים את החמאה במחבת רדודה ומבשלים את הבצל עם הקורנית ומפרץ במשך 20 דקות עד רך מאוד, ואז להפוך את החום בינוני ומבשלים 5 דקות יותר עד דביק וזהב.
מוסיפים את שמן הזית למחבת, מפזרים את תפוחי האדמה ומטגנים כ -10 דקות עד הזהב. הם רגילים פריך בגלל הבצל אבל אתה רוצה אותם רכים בקצוות; להוסיף עוד שמן למחבת במידת הצורך. כ -30 שניות לפני ההגשה לזרוק דרך הפטרוזיליה והעונה.