תפוחי אדמה חדשים בגריל עם פטריות שיטאקה, שאלוט וגבינת עיזים
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? תפוחי אדמה חדשים בגריל עם פטריות שיטאקי, שאלוט וגבינת עיזים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 345 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך מלח, שום, בולי עץ גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו שאריות סלט רוסטביף עם פטריות שיטאקי וגבינת עיזים רכה, פירה יוגורט עם פלפל צ'יפוטלה, גבינת עיזים ובצלי שאלוט מקורמלים, ו ארוחת ערב הלילה: סטייק צלעות צרוב, בצלצלים מוקפצים ופטריות שיטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את הפוטטו לסיר גדול, מכסים על ידי 2inches עם מים, מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. מרתיחים עד תפוחי האדמה הם רק מזלג מכרז אבל מוצק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
לנקז ולהניח בצד להתקרר.
3
בינתיים, מעיל מחבת גדולה עם שמן קנולה ולהגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את shiitakes, להדביק שום shallots. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שאולמות זהובים ועדינים, 7 עד 10 דקות. ממש לפני הפטריות מוכנות, לזרוק את הקורנית והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות שיטאקה
שמנת מתוקה נוספת
1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
הסר את התערובת מהחום ולאפשר להתקרר.
6
חום אגירל גבוה.
7
עכשיו, פרוס תפוחי האדמה המקוררים שלך לתוך סיבובים 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8
טפטוף אותם עם קצת שמן קנולה וספרינט עם מלח ופלפל. גריל תפוחי אדמה עד מסומן ומבושל דרך, 2to3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
9
לזרוק את תערובת פטריות מקורר עם גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
מוסיפים קצת חומץ יין אדום, שמן זית כתית מעולה ומלח ופלפל. מעל כל חתיכה של פרוסת תפוחי אדמה מבושלת עם כפית של תערובת הפטריות.