קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות40
ציון בריאות20
מגזין

תפוחי אדמה חדשים בגריל עם פטריות שיטאקה, שאלוט וגבינת עיזים

תפוחי אדמה חדשים בגריל עם פטריות שיטאקה, שאלוט וגבינת עיזים
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? תפוחי אדמה חדשים בגריל עם פטריות שיטאקי, שאלוט וגבינת עיזים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 345 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך מלח, שום, בולי עץ גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו שאריות סלט רוסטביף עם פטריות שיטאקי וגבינת עיזים רכה, פירה יוגורט עם פלפל צ'יפוטלה, גבינת עיזים ובצלי שאלוט מקורמלים, ו ארוחת ערב הלילה: סטייק צלעות צרוב, בצלצלים מוקפצים ופטריות שיטאקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את הפוטטו לסיר גדול, מכסים על ידי 2inches עם מים, מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. מרתיחים עד תפוחי האדמה הם רק מזלג מכרז אבל מוצק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז ולהניח בצד להתקרר.
3
בינתיים, מעיל מחבת גדולה עם שמן קנולה ולהגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את shiitakes, להדביק שום shallots. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שאולמות זהובים ועדינים, 7 עד 10 דקות. ממש לפני הפטריות מוכנות, לזרוק את הקורנית והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
הסר את התערובת מהחום ולאפשר להתקרר.
6
חום אגירל גבוה.
7
עכשיו, פרוס תפוחי האדמה המקוררים שלך לתוך סיבובים 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8
טפטוף אותם עם קצת שמן קנולה וספרינט עם מלח ופלפל. גריל תפוחי אדמה עד מסומן ומבושל דרך, 2to3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
לזרוק את תערובת פטריות מקורר עם גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
מוסיפים קצת חומץ יין אדום, שמן זית כתית מעולה ומלח ופלפל. מעל כל חתיכה של פרוסת תפוחי אדמה מבושלת עם כפית של תערובת הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
11
מקשטים עם chervil.
מרכיבים שתצטרך
ChervilChervil