תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה חומים חשיש ואופה ביצה. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, בצל, חרדל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: חשיש חום תפוחי אדמה אופים, Hash בראון אופים, ו Hash בראון ביצה לאפות.
הוראות
1
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון ובצל על חום בינוני גבוה על 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בייקון הוא פריך ובצל הוא רך; לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
בקערה גדולה, לזרוק תערובת בייקון, תפוחי אדמה וגבינות. כפית לתבנית אפייה. באותה קערה, להכות ביצים, חלב, שמנת חמוצה, מלח, חרדל ופלפל עם מזלג או חוט לטאטא עד מעורבב היטב.