תפוחי אדמה חזיר ותרד
תפוחי אדמה חזיר ותרד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אגוז מוסקט, קמח, מלח כשר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. נסו ספידי Spuds, Super Spuds, ו Southwestern Spuds (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות. לנקב את תפוחי האדמה במזלג; מיקרוגל במשך 15 דקות.
הסר מברשת עם שמן זית; להעביר את מתלה התנור ואופים עד במכרז מלא, כ 15 דקות.
בינתיים, חום 2 כפות שמן במחבת בינונית על חום בינוני. מערבבים את הקמח עם כף עץ ומבשלים עד קלוי מעט, על 2 דקות.
מקציפים בחלב ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב מתחיל להתעבות, כ 6 דקות. מערבבים את התרד והחזיר ומבשלים עד שהנבול הירוק והתערובת עבה בערך כמו שמנת חמוצה, 3 עד 4 דקות יותר. מתבלים עם קאיין ואגוז מוסקט ומוסיפים מלח לפי הטעם.
חותכים את תפוחי האדמה המבושלים לאורך האמצע (אבל לא כל הדרך); לחץ על הקצוות כדי לפתוח את הסדק.
טפטוף 1/2 כף שמן לתוך כל תפוח אדמה; fluff הבשר עם מזלג ועונה עם מלח. מחלקים את תערובת התרד בין תפוחי האדמה ואת הדף עם גבינה מגוררת בזמן עדיין חם.