תפוחי אדמה-חזרת קרום אדום סנאפר עם פלפל קלוי להתענג
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 90%, שהוא סופר. סנאפר אדום קרום תפוחי אדמה, סנאפר עם קרום תפוחי אדמה עם סלסת פלפל חריף, ו סנאפר קרום תפוחי אדמה ועשב עם סלסת פלפל צהוב דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מתבלים כל פילה לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
מערבבים את תפוח האדמה והחזרת ומורחים את התערובת על גבי כל פילה, לוחצים אותה כלפי מטה כך שהיא תידבק.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקים
4
מחממים את השמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית עד כמעט עישון. צורבים כל פילה תפוח אדמה כלפי מטה עד שנוצר קרום, כ -3 דקות. הופכים את הפילטים ומסיימים את הבישול בתנור עד לסיום, כ -5 דקות לבינוני.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים על מגש הגשה גדול ומעליהם כל פילה בהנאה מסוימת.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
6
מגישים את כל התענוג שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
7
בקערת ערבוב שלבו את הפלפלים, הזיתים, פתיתי הפלפל, השום, הטימין, הפטרוזיליה, החומץ, הדבש והשמן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. יכול להיות בקירור עד 1 יום.
פינו נואר, פינו גריגיו וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסנאפר האדום. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 75 דולר לבקבוק.
יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר
ארצי בצורה נעימה-אופי הפרי קרוב יותר לשזיף מאשר לדובדבנים. הפה מתוק וטעים עם רמזים של קולה ואפיית לחם.