תפוחי אדמה חריפים וביצים מקושקשות
תפוחי אדמה חריפים וביצים מקושקשות יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם תפוחי אדמה, ביצים, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: ביצים מקושקשות חריפות, ביצים מקושקשות חריפות הודיות, ו ביצים מקושקשות חריפות | אנדרה בוז'יה.
הוראות
לתקוע תפוחי אדמה עם מזלג כך עורם הם פירסינג. תפוחי אדמה במיקרוגל על גבוה עד מבושל בפנים. כאשר תפוחי אדמה מבושלים במלואם, לקלף תפוחי אדמה לחתוך תפוחי אדמה לגודל 1/8 או לטעמך. שים תפוחי אדמה בצד.
הוסף 2 כפות שמן למחבת לטרוף 3 ביצים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. תתחמם עד שתפוחי האדמה יהיו מוכנים.
במחבת אחרת, חום 2 כפות שמן עד חם. לאחר מכן מוסיפים מלח, כמון, כוסברה ואבקת כורכום. שים אבקת צ ' ילי אם אתה רוצה את זה ממש חריף.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד שתפוחי האדמה פריכים וחומים. תפוחי אדמה חריפים וביצים מקושקשות מוכנים עכשיו להגיש!