תפוחי אדמה, טאלג'יו & טארט תרד
מתכון תפוחי אדמה, טאלג'יו & טארט תרד יכול להתבצע בסביבות 2 שעות ו -30 דקות. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 89 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פרמזן, גבינת טלג'יו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 88%. מתכונים דומים: קישואים, פטריות וטלג'יו טארט, תרד, שעועית לבנה, ופיצת טלג'יו, ו חבילות תפוחי אדמה טלג'יו.
הוראות
להטות את הקמח ואת השמרים לתוך קערה ומערבבים היטב. מערבבים במי מלח כפית, ולאחר מכן יוצרים באר במרכז ומוסיפים 200 מ " ל מים חמים ביד והשמן ומערבבים לבצק רך. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש במשך 5 דקות עד הבצק הוא חלק ומשיי. חזור לקערה, לכסות במגבת תה נקי ולהשאיר לעלות עבור 1 hr.
בינתיים, להרתיח את תפוחי האדמה, ואז לנקז. השאר עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לקלף לחתוך לפרוסות דקות.
שים את התרד לתוך מסננת מתכת ושופכים על מים רותחים מקומקום רק לנבול את העלים. לחץ על עודף מים באמצעות קצה צלחת.
ללוש את הבצק עלה ולהתגלגל החוצה לקו 30 x 36cm פח מלבני רדוד. מסדרים את התרד על המאפה בתוך 2cm של הקצוות. מסדרים את תפוחי האדמה ואת טלג ' יו לסירוגין מעל ולפזר עם רוזמרין.
מפזרים את הפרמזן על המילוי ואת הקצוות מאפה טפטוף עם קצת שמן זית. השאר לעלות שוב במשך 20 דקות.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
אופים במשך 20-25 דקות עד המאפה הוא זהוב ואת ציפוי מומס וזהוב חום.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "