תפוחי אדמה מבושלים איטיים עם עוף
תפוחי אדמה מבושלים איטיים עם עוף עשויים להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 537 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. אם יש לך זרעי סלרי, פלפל, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מבושלים איטיים, תפוחי אדמה מבושלים איטיים, ו תפוחי אדמה מבושלים איטיים ובשר חזיר.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הבצל, פלפל ירוק, מרק פטריות, חלב, גבינת מוצרלה, ממרח גבינה, זרעי סלרי, פפריקה ופטרוזיליה עד לשילוב יסודי.
יוצקים 1/4 של הרוטב לתחתית של סיר איטי.
מורחים את תפוחי האדמה על הרוטב; יוצקים את הרוטב שנותר על תפוחי האדמה.
מניחים חזה עוף לתוך סיר איטי, מפזרים קמצוץ או 2 מלח ים, ולדחוף את העוף לתוך תערובת הרוטב.
מבשלים על נמוך במשך 6 שעות, ולאחר מכן להגדיר את התנור גבוה ומבשלים עד עוף ותפוחי אדמה הם מאוד רך, 4 שעות נוספות. במהלך השעה האחרונה של בישול, לערבב עמילן תירס עם מים, ומערבבים לתוך הרוטב כדי להתעבות.