תפוחי אדמה מברזל יצוק אנה
תפוחי אדמה מברזל יצוק אנה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, רוזמרין, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 44 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו תפוחי אדמה צלויים במחבת ברזל יצוק, תפוחי אדמה צלויים במחבת ברזל יצוק, ו המבורגרים מברזל יצוק (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
להוסיף שום. לבשל 2 דקות או רק עד השום הוא השחמה קלות.
הסר מן החום, ומערבבים רוזמרין קורנית; להפריש.
מברשת התחתונה ואת הצדדים של 9 " מחבת ברזל יצוק עם 2 כפות שמן. מסדרים מספיק פרוסות תפוחי אדמה כדי לכסות את תחתית המחבת, פרוסות חופפות; לטפטף עם חמאת שום שליש.
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. חזור על הנוהל פעמיים עם תפוחי אדמה שנותרו, חמאת שום, מלח ופלפל.
מברשת חתיכת נייר אלומיניום עם חמאה מומסת; נייר הקש בחוזקה, בצד החמאה למטה, על פרוסות תפוחי אדמה.
אופים ב 400 במשך 1 שעה ו 10 דקות.
הסר מהתנור, באמצעות כפפת תנור, לחץ בחוזקה על תפוחי אדמה מכוסים בנייר אלומיניום.
הסר רדיד אלומיניום, ומחבת מקום על הכיריים מעל חום בינוני. לבשל 5 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 2 דקות. הפוך תפוחי אדמה על צלחת, משדל תפוחי אדמה רופפים ממחבת עם מרית.
אופים תפוחי אדמה אנה מוקדם יותר באותו היום; הפוך על צלחת אטום, ולכסות באופן רופף עם נייר. ממש לפני ההגשה, לחשוף לחמם ב 400 במשך 10 דקות.