קושימומחה
מוכן ב1 ש, 44 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

תפוחי אדמה מברזל יצוק אנה

תפוחי אדמה מברזל יצוק אנה
תפוחי אדמה מברזל יצוק אנה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, רוזמרין, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 44 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו תפוחי אדמה צלויים במחבת ברזל יצוק, תפוחי אדמה צלויים במחבת ברזל יצוק, ו המבורגרים מברזל יצוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
להוסיף שום. לבשל 2 דקות או רק עד השום הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
הסר מן החום, ומערבבים רוזמרין קורנית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מברשת התחתונה ואת הצדדים של 9 " מחבת ברזל יצוק עם 2 כפות שמן. מסדרים מספיק פרוסות תפוחי אדמה כדי לכסות את תחתית המחבת, פרוסות חופפות; לטפטף עם חמאת שום שליש.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. חזור על הנוהל פעמיים עם תפוחי אדמה שנותרו, חמאת שום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מברשת חתיכת נייר אלומיניום עם חמאה מומסת; נייר הקש בחוזקה, בצד החמאה למטה, על פרוסות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים ב 400 במשך 1 שעה ו 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר מהתנור, באמצעות כפפת תנור, לחץ בחוזקה על תפוחי אדמה מכוסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר רדיד אלומיניום, ומחבת מקום על הכיריים מעל חום בינוני. לבשל 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
דַק-דַק-
10
הסר מהחום; תן לעמוד 2 דקות. הפוך תפוחי אדמה על צלחת, משדל תפוחי אדמה רופפים ממחבת עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
אופים תפוחי אדמה אנה מוקדם יותר באותו היום; הפוך על צלחת אטום, ולכסות באופן רופף עם נייר. ממש לפני ההגשה, לחשוף לחמם ב 400 במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®