תפוחי אדמה מדרום לגבול
תפוחי אדמה מדרום לגבול יכולים להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 108 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סלסה עגבניות, בצל ירוק, קרם ללא שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו מדרום לגבול פירה תפוחי אדמה קציץ בשר, מדרום לגבול תרד לטבול, ו דרומית למרק הגבול (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה ו 1 1/2 כוסות מים במחבת nonstick 12 אינץ'. מכסים בחוזקה עם מכסה או נייר כסף ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים מעל חום בינוני עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג, 5 עד 7 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ומנגבים את המחבת נקי.
למחבת, להוסיף שמן, אבקת צ ' ילי, כוסברה, כמון, ואבקת שום; מערבבים מעל חום בינוני גבוה במשך 30 שניות.
מוסיפים תפוחי אדמה, מערבבים למעיל, ומערבבים עגבניות, 1/4 כוס כוס כוס כוס, ובצל ירוק. מעל חום גבוה, מדי פעם להפוך תערובת עם מרית רחבה עד השחמה, 5 עד 6 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ומפזרים קצת יותר כוסברה. להציע סלסה ושמנת חמוצה להוסיף לפי הטעם.