תפוחי אדמה מוקפצים קיץ
אם יש לך על 55 דקות כדי לבלות במטבח, תפוחי אדמה מטוגנים הקיץ יכול להיות נהדר ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 250 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם תפוחי אדמה, שמן לפתית, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 85% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סקווש קיץ מוקפץ, סקווש קיץ מוקפץ, ו סקווש קיץ מוקפץ.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה במחבת גדולה, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 5-8 דקות עד מתחיל לרכך אבל לא מתפרק.
לנקז ולהשאיר קיטור יבש במסננת במשך כמה דקות.
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה. כווץ את עלי המפרץ בידיך והוסף אותם למחבת יחד עם כל שיני השום. לאחר תפוחי האדמה יבשים, להטות לתוך המחבת ואת העונה. לזרוק אותם במחבת ומבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך 20-25 דקות, פונה לעתים קרובות, באמצעות פרוסת דגים כך שאתה לא לשבור אותם.
כאשר תפוחי האדמה הם פריך וזהב, לגרר את גרידת הלימון ישר מעל ומבשלים 1-2 דקות יותר. טעם לתיבול, ואז לפזר פטרוזיליה לשרת.