תפוחי אדמה מוקרמים בריאים עם עשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גראטין תפוחי אדמה בריא עם עשבי תיבול. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מרק עוף, מלח, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו תפוחי אדמה מוקרמים בריאים עם עשבי תיבול, זהב יוקון מסולסל וגרין בטטה עם עשבי תיבול טריים, ו קישואים ופלפל מוקרמים עם עשבי תיבול וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 ושמן מחבת עוגה עגולה 8 אינץ', רצוי של מתכת כהה. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף ושמן את הנייר.
בסיר בינוני, מחממים את 1 1/2 כפות שמן זית.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, כ 3 דקות.
מוסיפים את הקורנית והרוזמרין ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת 3/4 כוס, על 10 דקות.
מסדרים שכבה חופפת של פרוסות תפוחי אדמה במחבת העוגה. מתבלים קלות עם מלח ופלפל וכפית כמות קטנה של מרק מופחת על גבי. חזור על שכבות עם תפוחי אדמה הנותרים מרק מופחת, תיבול כל שכבה קלות.
יוצקים כל מרק שנותר על גבי. מכסים את המחבת עם גיליון נייר קלף משומן ולאחר מכן גיליון נייר כסף.
אופים את gratin במרכז התנור עד תפוחי האדמה הם מאוד רך, על 1 שעה.
הסר את הנייר ונייר ואופים עד העליון יבש, על 10 דקות יותר.
הסר את gratin מהתנור ולתת לנוח במשך 5 דקות. הפוך את הקרם לצלחת חסינת חום. בזהירות להסיר את הקלף עגול. לטגן את gratin 6 אינץ ' מהחום עד פני השטח הוא השחמה קלה, על 2 דקות.