תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינה
תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינה יכולים להיות בדיוק מה שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינה, תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינה, ו גבינה תפוחי אדמה אדומים מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה אבל לא לקלף.
חותכים לפרוסות 1/8 אינץ ' כדי למדוד כ 4 כוסות.
ממיסים חמאה בסיר 2 ליטר על אש בינונית. מבשלים בצל בחמאה כ 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד תוסס; להסיר מן החום.
מערבבים בחלב ו 1 1/2 כוסות של הגבינה.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
מורחים תפוחי אדמה בתבשיל ungreased 1 1/2 ליטר.
יוצקים רוטב גבינה על תפוחי אדמה.
מערבבים את הגבינה שנותרה ואת פירורי הלחם; מפזרים על תפוחי אדמה.
אופים חשפו 15 עד 20 דקות יותר או עד העליון הוא חום תוסס.