תפוחי אדמה מוקרמים עם רוטב צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מוקרמים עם רוטב צ'יפוטלה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 275 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חלב, כמון טחון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 14 דקות. מתכונים דומים: סקווש ומרק בטטה עם רוטב צ'יפוטלה, אנצ'ילדות בטטה ברוטב צ' יפוטלה, ו שרימפס ועוגות בטטה עם סלט כרוב ורוטב צ'יפוטלה.
הוראות
. לנקב תפוחי אדמה במזלג. מיקרוגל ב 12 עד 15 דקות או עד מכרז; מגניב מעט לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'.
שכבת תפוחי אדמה פרוסות בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מטגנים 5 דקות או עד רך. תערובת בצל כפית על תפוחי אדמה.
מניחים קמח בקערה קטנה; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
יוצקים תערובת למחבת, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה 2 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים גבינה ואת 4 המרכיבים הבאים; מערבבים עד גבינה נמסה.
יוצקים תערובת גבינה על תערובת תפוחי אדמה.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מבעבע.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.