תפוחי אדמה מחבת שמנת
תפוחי אדמה במחבת שמנת עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 8 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמנת, חלב, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 42%. ציון זה מוצק. נסו מחבת תפוחי אדמה עם עוף שמנת, מחבת שמנת מק וגבינה, ו תפוחי אדמה אדומים במחבת עבור מתכונים דומים.
הוראות
מקום 1 ב. של מים ותפוחי אדמה במחבת טפלון גדולה; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות או עד שהם רכים; מסננים. מצפים מחבת בתרסיס בישול; מוסיפים תפוחי אדמה ובצל. מבשלים על אש בינונית 5-7 דקות או עד להזהבה.
בסיר שלבו את הקמח, תערובת רוטב הסלט, הפטרוזיליה והמלח. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה. מוסיפים את החלב בהדרגה, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
יוצקים מעל תפוחי אדמה; לזרוק למעיל.