תפוחי אדמה ממולאים Grecian
גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, פלפל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מתאבנים יווני, יווני טעון, ו פסטה יוונית (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה; לדקור כל כמה פעמים עם מזלג.
אופים ב 400 במשך 45 דקות או עד הסוף.
סכין מיקום להב בקערה מעבד מזון; להוסיף שעועית, מים, מיץ לימון 1/4 כוס, 1/2 כפית תיבול יווני, ו 1/4 כפית מלח. תהליך 1 דקה או עד חלקה.
שלב הנותרים 1 כף מיץ לימון, 1 כפית תיבול, ו 1/4 כפית מלח; להוסיף עגבניות, זיתים, ופלפל, ערבוב היטב.
חותכים חריץ לאורכו בחלק העליון של כל תפוח אדמה. לחץ על הקצוות של כל תפוח אדמה לכיוון המרכז, דוחף עיסת למעלה. תפוחי אדמה למעלה באופן שווה עם תערובת שעועית ותערובת עגבניות; מפזרים גבינה.