גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, פלפל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מתאבנים יווני, יווני טעון, ו פסטה יוונית (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשפשף תפוחי אדמה; לדקור כל כמה פעמים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2
אופים ב 400 במשך 45 דקות או עד הסוף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
סכין מיקום להב בקערה מעבד מזון; להוסיף שעועית, מים, מיץ לימון 1/4 כוס, 1/2 כפית תיבול יווני, ו 1/4 כפית מלח. תהליך 1 דקה או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שלב הנותרים 1 כף מיץ לימון, 1 כפית תיבול, ו 1/4 כפית מלח; להוסיף עגבניות, זיתים, ופלפל, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחה
בלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
חותכים חריץ לאורכו בחלק העליון של כל תפוח אדמה. לחץ על הקצוות של כל תפוח אדמה לכיוון המרכז, דוחף עיסת למעלה. תפוחי אדמה למעלה באופן שווה עם תערובת שעועית ותערובת עגבניות; מפזרים גבינה.