תפוחי אדמה ממולאים בטטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תפוחים ממולאים בטטה. מתכון זה מכין 5 מנות עם 271 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. אם יש לכם שקדים פרוסים, סירופ מייפל, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: פיקניק ממולא: עגבניות ממולאות טונאן וארטישוק, פלפל אדום, פטאן ואפונה ממולאת קישואים, אגוזי מלך וסוכר חום ממולאים בתפוחי מקינטוש, מטגנים צלעות חזיר עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל, ו כריך בטטה קלוי עם תפוחים, פסטו, קייל וגבינה כחולה.
הוראות
תפוחי ליבה וגורפים עיסה ויוצרים 2 אינץ'. חלל; להשליך זרעים. קוצצים עיסה; מניחים בקערה.
מוסיפים את הבטטות, הסוכר החום, הסירופ, החמאה, הקינמון, המלח ו -1 כף שקדים. כף לתפוחים; מפזרים את יתרת השקדים.
מניחים בתוך 11 אינץ ' לא משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 30-35 דקות או עד שהתפוחים רכים.