תפוחי אדמה ממולאים בשר מחבת חשיש עם ביצים מטוגנות עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 912 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות כפתור, מרווה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו תפוחי אדמה וקותלי חזיר עם ביצים מטוגנות, פסטרמה ותפוחי אדמה עם ביצים מטוגנות, ו כרובית & חשיש בטטה עם ביצים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מיקרוגל תפוחי אדמה בעקבות ההוראות של המיקרוגל שלך עד תפוחי האדמה רכים למגע, 5 עד 6 דקות. (לחלופין, אופים בתנור f 400 מעלות עד למכרז, כ 45 דקות.) הגדר את תפוחי האדמה בצד כדי להתקרר עד שאתה יכול להתמודד איתם. לאחר התקרר, לחתוך את תפוחי האדמה לשניים בעדינות לגרד 1 או 2 כפות של בשר, יצירת קערה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את קליפות תפוחי האדמה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
לטפטף את תפוחי האדמה בנדיבות עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
אופים עד הזהב ופריך, כ 10 דקות, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
במחבת גדולה עם תחתית כבדה מעל חום בינוני, מוסיפים 1 עד 2 כפות שמן זית ומוסיפים את נקניק המייפל תוצרת בית. חום את הנקניק, לשבור אותו עם כף עץ או מחית תפוחי אדמה כפי שהוא מבשל. לאחר הנקניק התחיל חום, להוסיף את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מטגנים את הפטריות עד שהן מתרככות וכל נוזל שהם משחררים את הטבחים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8
מוסיפים את הפלפלים ואת החלקים הלבנים והירוקים של הגדוד למחבת ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם עד למכרז, 5 עד 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בינתיים, מוסיפים את החמאה למחבת nonstick גדולה ומניחים על חום בינוני-נמוך עד שהחמאה נמסה ומתחילה קצף. בעדינות לפצח את הביצים למחבת, כדי להיות בטוח לפצח אותם קרוב ככל האפשר אל פני השטח של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מפזרים את הביצים במלח ופלפל. לביצים שטופות שמש עם חלמונים נוזליים, לבשל את הביצים במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
בעוד הביצה מבשלת, מערבבים את הצ ' דר לתוך החשיש ומאפשרים לו להתחיל להמיס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
כדי להרכיב, לקחת כפית גדושה של שמנת חמוצה צ ' ייב ולכפות אותו על החלק התחתון של עור תפוחי אדמה. מחלקים את תערובת הנקניקיות באופן שווה בין קליפות תפוחי אדמה מטוגנים. מעל כל עור עם ביצה למעלה בצד שטוף שמש העליון עם מנה של שמנת חמוצה צ ' ייב ו קומץ של בצל ירוק.
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
הערה של קוק: אתה תמיד יכול לעשות את זה עם נקניקיות מוכנות מראש. מחית תפוחי אדמה היא כלי נהדר כדי לשבור את הנקניק להבטיח צורב גדול.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
14
בקערה גדולה מערבבים את החזיר, סירופ מייפל, מרווה, מלח, זרעי שומר, שום, בצל ופלפל אדום. מבשלים את הנקניק איך שאתה רוצה-לעשות קציצות וצור, או להתפורר ומבשלים במחבת כמו חשיש.