קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

תפוחי אדמה ממולאים בשר מחבת Hash עם ביצים מטוגנות

תפוחי אדמה ממולאים בשר מחבת Hash עם ביצים מטוגנות
תפוחי אדמה ממולאים בשר מחבת חשיש עם ביצים מטוגנות עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 912 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות כפתור, מרווה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו תפוחי אדמה וקותלי חזיר עם ביצים מטוגנות, פסטרמה ותפוחי אדמה עם ביצים מטוגנות, ו כרובית & חשיש בטטה עם ביצים מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מיקרוגל תפוחי אדמה בעקבות ההוראות של המיקרוגל שלך עד תפוחי האדמה רכים למגע, 5 עד 6 דקות. (לחלופין, אופים בתנור f 400 מעלות עד למכרז, כ 45 דקות.) הגדר את תפוחי האדמה בצד כדי להתקרר עד שאתה יכול להתמודד איתם. לאחר התקרר, לחתוך את תפוחי האדמה לשניים בעדינות לגרד 1 או 2 כפות של בשר, יצירת קערה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את קליפות תפוחי האדמה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
לטפטף את תפוחי האדמה בנדיבות עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
אופים עד הזהב ופריך, כ 10 דקות, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
במחבת גדולה עם תחתית כבדה מעל חום בינוני, מוסיפים 1 עד 2 כפות שמן זית ומוסיפים את נקניק המייפל תוצרת בית. חום את הנקניק, לשבור אותו עם כף עץ או מחית תפוחי אדמה כפי שהוא מבשל. לאחר הנקניק התחיל חום, להוסיף את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מטגנים את הפטריות עד שהן מתרככות וכל נוזל שהם משחררים את הטבחים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8
מוסיפים את הפלפלים ואת החלקים הלבנים והירוקים של הגדוד למחבת ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם עד למכרז, 5 עד 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בינתיים, מוסיפים את החמאה למחבת nonstick גדולה ומניחים על חום בינוני-נמוך עד שהחמאה נמסה ומתחילה קצף. בעדינות לפצח את הביצים למחבת, כדי להיות בטוח לפצח אותם קרוב ככל האפשר אל פני השטח של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מפזרים את הביצים במלח ופלפל. לביצים שטופות שמש עם חלמונים נוזליים, לבשל את הביצים במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
בעוד הביצה מבשלת, מערבבים את הצ ' דר לתוך החשיש ומאפשרים לו להתחיל להמיס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
כדי להרכיב, לקחת כפית גדושה של שמנת חמוצה צ ' ייב ולכפות אותו על החלק התחתון של עור תפוחי אדמה. מחלקים את תערובת הנקניקיות באופן שווה בין קליפות תפוחי אדמה מטוגנים. מעל כל עור עם ביצה למעלה בצד שטוף שמש העליון עם מנה של שמנת חמוצה צ ' ייב ו קומץ של בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
הערה של קוק: אתה תמיד יכול לעשות את זה עם נקניקיות מוכנות מראש. מחית תפוחי אדמה היא כלי נהדר כדי לשבור את הנקניק להבטיח צורב גדול.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
14
בקערה גדולה מערבבים את החזיר, סירופ מייפל, מרווה, מלח, זרעי שומר, שום, בצל ופלפל אדום. מבשלים את הנקניק איך שאתה רוצה-לעשות קציצות וצור, או להתפורר ומבשלים במחבת כמו חשיש.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
הערות של קוק: אתה יכול להשתמש בכל הסוגים השונים של בשר ותבלינים כדי להפוך את הנקניק שלך!
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
16
ודא שאתה יוצר את הקציצות נקניק באותו גודל וצורה של הלחם אתה משתמש, ככה כל ביס שאתה לוקח של הכריך יש כל רכיב זה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות נקניקקציצות נקניק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
17
מערבבים שמנת חמוצה, צ ' ייב, מלח ופלפל יחד בקערה קטנה. לטעום ולהתאים לתיבול לפי הצורך.;
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון