תפוחי אדמה ממרח עגבניות מיובשות וזיתים
תפוחי אדמה מטפנד זיתים ומיובשים בשמש הם תפוחי אדמה ללא גלוטן, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. זה עובד טוב כמו תבלין זול. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, שום, שמן זית extravirgin, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו ממרח זיתים ועגבניה מיובשים, ממרח זיתים ועגבניות מיובשות עם עלי אנדיב, ו ארץ היין עגבניות מיובשות וטפנד זיתים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד במכרז; לנקז. מגניב מעט; לחתוך לחתיכות 1 1 1/2 אינץ'.
מניחים בקערה גדולה; לזרוק עם חומץ 1/4 כפית מלח. מגניב לגמרי.
מערבבים עגבניות, זיתים, בזיליקום, שמן ושום.
מוסיפים תערובת זית, פלפל, ונותר 1/4 כפית מלח לתפוחי אדמה; לזרוק בעדינות לשלב.