תפוחי אדמה מסולסלים
תפוחי אדמה מסולסלים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור פסחא. אם יש לך שמנת כבדה, אגוז מוסקט, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו תפוחי אדמה מסולסלים, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° עם מתלה בשליש העליון. בנדיבות חמאה 2 1/2 ליטר רדוד אפייה (לא זכוכית).
מערבבים יחד אגוז מוסקט, 2 כפיות מלח, ו 3/4 כפית פלפל.
לקלף דק לחתוך תפוחי אדמה.
שכבות תפוחי אדמה בתבנית אפייה, חופפים מעט ומפזרים כל שכבה עם כמה תערובת מלח וכמה חמאה.
יוצקים שמנת וחלב על תפוחי אדמה, לחיצה בעדינות כדי לטבול תפוחי אדמה בנוזל.
מכסים בנייר כסף ואופים עד שתפוחי אדמה רכים, 1 עד 1 1/4 שעות.
הסר gratin מהתנור ולהשליך רדיד. הפעל broiler על ו broil gratin 2 עד 3 אינץ ' מחום עד העליון הוא השחמה כתמים, 3 עד 5 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
תפוחי אדמה הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים אבל יכול להיות אפוי צלוי 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, עד מגניב, אז מכוסה. לחמם, מכוסה, בתנור 177° כ 40 דקות.