קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

תפוחי אדמה מסולסלים ללא תקלות

תפוחי אדמה מסולסלים ללא תקלות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה לא להיכשל Scalloped. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 110 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת שמנת מפילדלפיה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תפוחי אדמה מסולסלים שלא נכשלים, לא להיכשל (3 מרכיב) תפוחי אדמה קלויים, ו לא להיכשל לגזור עוגיות סוכר עם זיגוג לא להיכשל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחבת חום על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל; מבשלים 5 עד 7 דקות. או עד פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים גבינת שמנת, מרק וחרדל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
הסר מהחום.
6
להוסיף תפוחי אדמה; לזרוק מעיל. כפית לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
מערבבים את שאר החומרים; מפזרים על תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8
אופים 50 דקות. עד 1 שעה או עד תפוחי אדמה במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו לעמוד 5 דקות. לפני ההגשה.