לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תפוחי אדמה מסולסלים. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חג הפסחא יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת צ'דר, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. נסו תפוחי אדמה מסולסלים, תפוחי אדמה מסולסלים, ו מנגל תפוחי אדמה מסולסלים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת מטגנים בצל ופלפל ירוק בחמאה עד שהם רכים. מערבבים פנימה קמח, מלח ופלפל. מוסיפים חלב בהדרגה תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה; מרתיחים ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה מחצית מהגבינה עד להמסה. מערבבים בעדינות תפוחי אדמה ונקניק. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות או עד לחימום, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונלי
3
מפזרים גבינה שנותרה; מכסים ומניחים לעמוד עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
כיווני מיקרוגל: בקערה מכוסה חסינת מיקרוגל, מבשלים בצל, פלפל ירוק; מערבבים בהדרגה חלב. מבשלים על בינוני במשך 2-3 דקות או עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה מחצית מהגבינה; מניחים בצד. ב-1-1 / 2-קאט. מיקרוגל-בטוח אפיית צלחת, שכבה חצי את תפוחי אדמה, חזיר וגבינה רוטב. חזור על שכבות. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 2-3 דקות או עד לחימום, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מפזרים גבינה שנותרה. מכסים ומניחים לעמוד עד שהגבינה נמסה.