תפוחי אדמה מרוסקים בגריל
תפוחי אדמה מרוסקים בגריל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 267 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה, מיץ לימון, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: כבש צלוי t-עצמות עם תפוחי אדמה מנופצים ואפונה, עיני צלע של קודי עם שמן זית נפצו תפוחי אדמה ו Swe, ו ירכיים עוף בגריל Cacciatore עם תפוחי אדמה שום מרוסק סופר.
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את תפוחי האדמה עד רק מכרז, על 12 דקות.
לנקז ולתת מגניב. באמצעות העקב של היד שלך, מעט לשטח כל תפוח אדמה; להיזהר לשמור על תפוחי אדמה ללא פגע.
תדליק גריל. בקערה קטנה, לטאטא את שמן הזית עם מיץ לימון ושום. מתבלים במלח ופלפל.
מברשת את תפוחי האדמה בנדיבות עם ההלבשה ומפזרים מלח.
גריל את תפוחי האדמה על אש בינונית-חמה עד פריך משחימים, על 3 דקות לכל צד.
הפוך קדימה: תפוחי אדמה מבושלים מרוסקים ניתן בקירור עד 3 ימים. תביא את תפוחי האדמה לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.