תפוחי אדמה מרוסקים עם רוטב קלוי-שום
תפוחי אדמה מרוסקים עם רוטב קלוי שום יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם טורקית או, מים, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שום קלוי ניפץ תפוחי אדמה עם רוטב תפוחים {בליץ חג ההודיה # 7}, שום קלוי ניפץ תפוחי אדמה אדומים, ו תפוחי אדמה שום מנופצים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
להפריד 6 שיני שום (לא לקלף), טפטוף עם קצת שמן זית, פעמיים לעטוף בחוזקה בנייר כסף. צלי עד השום הוא רך מאוד, על 45 דקות.
בעוד שום צולים, שמן חום (2 כפות) בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל ירקות, שיני שום שנותרו (מופרדים אך לא קלופים), עלה דפנה, ו peppercorns, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ 8 דקות. מערבבים ביין ומרתיחים עד שרובם התאדו.
מוסיפים רוטב סויה ומים ומבשלים, חשופים, 30 דקות.
מסננים מלאי דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה גדולה. אם יש לך יותר מ 4 כוסות, להרתיח כדי להפחית, אם פחות, להוסיף מים.
אלא אם כן הם קטנים מאוד, לחתוך תפוחי אדמה (קלופים אם תרצה) לחתיכות 2 אינץ'. בנדיבות לכסות עם מים קרים בסיר 5 ליטר ולהוסיף 2 כפיות מלח. מבשלים, חשוף, עד רק מכרז, 12 עד 15 דקות. שמור 1/3 כוס בישול נוזלי ומערבבים חמאה ושמן לתוכו.
מסננים תפוחי אדמה, ואז לחזור פאן יחד עם נוזל שמור מחית גס. מתבלים במלח ופלפל וחמים, מכוסים.
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית. מערבבים בקמח ופרה שום ומבשלים, ערבוב, 2 דקות. לאט להוסיף מלאי, להקציף, ואז ומבשלים 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מלאי או רוטב יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר.