קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות73
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה מרוסקים פסטו

תפוחי אדמה מרוסקים פסטו
צריך תבלין ללא גלוטן? תפוחי אדמה מרוסקים פסטו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם פרמזן, שום, צנוברים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מרהיב. נסו פסטו שעועית רחבה כתוש, תפוחי האדמה הכתושים של סבתא, ו תפוחי אדמה מרוסקים ירושה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן קערה של מי קרח. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
שים את הפטרוזיליה ובזיליקום במסננת רשת דקה ולצלול לתוך המים הרותחים, דוחף את העלים לתוך המים ומתערבב כך שהם מבשלים באופן שווה במשך כ -15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3
להסיר ולצלול ישירות לתוך מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים מיד, לסחוט יבש בערך לקצוץ.
5
בבלנדר, מחית את עשבי תיבול עם שמן, 1 כף צנוברים, שום, מלח ופלפל. כאשר מעורבב היטב להוסיף את הגבינה ואת הדופק בקצרה רק כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר לקערה ולהתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
7
בסיר גדול מלא באמצע הדרך עם מים מלוחים קרים מוסיפים את תפוחי האדמה. מביאים תפוחי אדמה לרתיחה ומבשלים עד סכין קטן יכול לחדור דרך המרכז ללא התנגדות.
מרכיבים שתצטרך
8
מסננים תפוחי אדמה דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
9
בקערת ערבוב גדולה שאינה תגובתי להוסיף תפוחי אדמה ולרסק בעדינות עם מזלג, להוסיף פסטו וצנוברים שנותרו ולערבב כדי מעיל תפוחי אדמה מרוסקים באופן שווה. בדוק תיבול, לשרת וליהנות.
מרכיבים שתצטרך