תפוחי אדמה מרוסקים פסטו
צריך תבלין ללא גלוטן? תפוחי אדמה מרוסקים פסטו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם פרמזן, שום, צנוברים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מרהיב. נסו פסטו שעועית רחבה כתוש, תפוחי האדמה הכתושים של סבתא, ו תפוחי אדמה מרוסקים ירושה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן קערה של מי קרח. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
שים את הפטרוזיליה ובזיליקום במסננת רשת דקה ולצלול לתוך המים הרותחים, דוחף את העלים לתוך המים ומתערבב כך שהם מבשלים באופן שווה במשך כ -15 שניות.
להסיר ולצלול ישירות לתוך מי קרח.
מסננים מיד, לסחוט יבש בערך לקצוץ.
בבלנדר, מחית את עשבי תיבול עם שמן, 1 כף צנוברים, שום, מלח ופלפל. כאשר מעורבב היטב להוסיף את הגבינה ואת הדופק בקצרה רק כדי לערבב.
להעביר לקערה ולהתאים תיבול.
בסיר גדול מלא באמצע הדרך עם מים מלוחים קרים מוסיפים את תפוחי האדמה. מביאים תפוחי אדמה לרתיחה ומבשלים עד סכין קטן יכול לחדור דרך המרכז ללא התנגדות.
מסננים תפוחי אדמה דרך מסננת.
בקערת ערבוב גדולה שאינה תגובתי להוסיף תפוחי אדמה ולרסק בעדינות עם מזלג, להוסיף פסטו וצנוברים שנותרו ולערבב כדי מעיל תפוחי אדמה מרוסקים באופן שווה. בדוק תיבול, לשרת וליהנות.