תפוחי אדמה מתוקים אפויים ותפוחים ירוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים אפויים תפוחים ירוקים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 347 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, חמאה, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה ותפוחים מתוקים אפויים, תפוחי אדמה מתוקים אפויים & מתכון תפוחים, ו תפוחי אדמה מתוקים אפויים ותפוחים עם חמאת פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. Mist 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה עם ספריי בישול. מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים; מרתיחים עד סכין רק חודר בשר, 20 דקות.
לנקז ולרוץ מתחת למים קרים עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מקלפים ומגררים בטטות. ליבה ותפוחי גרגר. לזרוק יחד בקערה. בקערה קטנה, מקציפים סיידר, חמאה, שמן, סוכר חום, קינמון וקמח. מערבבים לתוך תערובת תפוחי אדמה תפוח. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים תערובת בתבנית אפייה. מכסים בנייר כסף ואופים עד מבעבע, 1 שעה.
הסר רדיד; לפזר שקדים מעל.
אופים עד שקדים קלויים קלות, 15 דקות.