תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם ציפוי תרד שמנת
תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם ציפוי תרד שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פעמיים אפוי תפוחי אדמה מתוקים עם ציפוי צ'ילי שיבולת שועל, פעמיים אפוי תפוחי אדמה מתוקים חלפיניו עם ציפוי צ'יפוטלה, ו תפוחי אדמה אפויים עם ציפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לשטוף תפוחי אדמה מתוקים זין עם סכין. מסדרים בטטות על תבנית אפייה ואופים במשך 1 עד 1 1/4 שעות, עד למכרז. בינתיים, לעשות ציפוי: להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר 3-4 ליטר.
מוסיפים תרד קצת בכל פעם ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 3 דקות.
מסננים במסננת ושוטפים במים קרים. לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
העברה למשטח עבודה, גס לקצוץ תרד ולהניח בצד.
ממיסים חמאה במחבת nonstick 9 או 10 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים בייקון קנדי ומבשלים, ערבוב, עד תחילת פריך, 4 עד 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לצלחת.
מוסיפים בצל ומלח למחבת ומבשלים מעל mediumlow חום עד הזהב, על 6 דקות.
מוסיפים גבינת שמנת ותרד שמור ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב עד חלקה. מערבבים בבייקון קנדי ומתבלים לפי הטעם עם פלפל.
פיצול תפוחי אדמה מתוקים חמים ו fluff עם מזלג. תערובת תרד כפית על גבי; לשרת.