קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם ציפוי תרד שמנת

תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם ציפוי תרד שמנת
תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם ציפוי תרד שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פעמיים אפוי תפוחי אדמה מתוקים עם ציפוי צ'ילי שיבולת שועל, פעמיים אפוי תפוחי אדמה מתוקים חלפיניו עם ציפוי צ'יפוטלה, ו תפוחי אדמה אפויים עם ציפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. לשטוף תפוחי אדמה מתוקים זין עם סכין. מסדרים בטטות על תבנית אפייה ואופים במשך 1 עד 1 1/4 שעות, עד למכרז. בינתיים, לעשות ציפוי: להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר 3-4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים תרד קצת בכל פעם ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים במסננת ושוטפים במים קרים. לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
4
העברה למשטח עבודה, גס לקצוץ תרד ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
ממיסים חמאה במחבת nonstick 9 או 10 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים בייקון קנדי ומבשלים, ערבוב, עד תחילת פריך, 4 עד 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים בצל ומלח למחבת ומבשלים מעל mediumlow חום עד הזהב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים גבינת שמנת ותרד שמור ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב עד חלקה. מערבבים בבייקון קנדי ומתבלים לפי הטעם עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
פיצול תפוחי אדמה מתוקים חמים ו fluff עם מזלג. תערובת תרד כפית על גבי; לשרת.
מרכיבים שתצטרך