קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

תפוחי אדמה מתוקים אפרסקים

תפוחי אדמה מתוקים אפרסקים
תפוחי אדמה מתוקים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני תוספת. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חמאה, קינמון-סוכר, בטטה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. ציון זה מוצק. נסו פיצ'י בטטות לשניים, עוף אפרסק עם בטטות, ו אפיית בטטה אפרסקית עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
לשפשף ולנקב תפוחי אדמה; מניחים על צלחת חסינת מיקרוגל. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 10-12 דקות או עד שהוא רך, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
2
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את האפרסק, החמאה, הקינמון-סוכר והמלח; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד שהאפרסק רך.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
אפרסקאפרסק
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
חותכים "איקס" בחלק העליון של כל תפוח אדמה; עיסת מוך עם מזלג. כף תערובת אפרסק לכל תפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
אפרסקאפרסק
4
מפזרים אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים