תפוחי אדמה מתוקים אפרסקים
תפוחי אדמה מתוקים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני תוספת. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חמאה, קינמון-סוכר, בטטה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. ציון זה מוצק. נסו פיצ'י בטטות לשניים, עוף אפרסק עם בטטות, ו אפיית בטטה אפרסקית עבור מתכונים דומים.
הוראות
לשפשף ולנקב תפוחי אדמה; מניחים על צלחת חסינת מיקרוגל. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 10-12 דקות או עד שהוא רך, הופך פעם אחת.
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את האפרסק, החמאה, הקינמון-סוכר והמלח; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד שהאפרסק רך.
חותכים "איקס" בחלק העליון של כל תפוח אדמה; עיסת מוך עם מזלג. כף תערובת אפרסק לכל תפוח אדמה.