תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם לימון וכוסברה
אם יש לכם פלפל, פלפל קאיין, כוסברהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם לימון וכוסברה, תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם כוסברה לימון ויניגרט, ו תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם כוסברה לימון ויניגרט.
הוראות
מניחים בסיר מים ומרתיחים עד מזלג מכרז; בואו מגניב. פורסים כל תפוח אדמה לאורך לשמונים.
מחממים גריל בינוני או מניחים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
מערבבים 1 כף מלח, גרידת סיד וקיין בקערה קטנה.
מברישים את פלחי תפוחי האדמה בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל עד חום זהוב מכל הצדדים (כולל העור) ופשוט מבושל דרך, על 1 1/2 דקות לכל צד.
מעבירים למגש; מיד מתבלים בתערובת המלח ומפזרים כוסברה.