תפוחי אדמה מתוקים וכהים
תפוחי אדמה מתוקים וכהים דורש על 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. . גשו לסופר וקנו קמח, תפוחי אדמה חלודים, מלח מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו תפוחי אדמה מתוקים או תפוחי אדמה מתוקים {מועדון סודי}, Clafouti דובדבן כהה מתוק, ו שוקולד מריר בטטה צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בשקית גדולה לנטישה, מערבבים את הסוכר החום, מלח מתובל וקמח מחיטה מלאה.
מוסיפים תפוחי אדמה לשקית, בקבוצות במידת הצורך, לאטום וללחוץ למעיל.
מניחים את קוביות תפוחי האדמה המצופות על תבנית אפייה משומנת.
התאם את מתלה התנור למיקום הנמוך ביותר.
אופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש. מערבבים מדי פעם. הפעל את התנור להגדרת הצלייה, ולצלות במשך 15 דקות נוספות או כך, עם תפוחי האדמה עדיין בעמדה נמוכה, עד תפוחי האדמה רכים משחימים.