תפוחי אדמה מתוקים כוסברה ליים
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? בטטות כוסברה לימון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח, כוסברה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בטטות עם רוטב סיד-כוסברה, תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם לימון וכוסברה, ו בטטות צלויות פריכות עם ליים וכוסברה.
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 425 ° F.
לזרוק תפוחי אדמה מתוקים עם 2 כפות שמן ו 1/4 כפית מלח במחבת אפייה רדודה. מסדרים תפוחי אדמה בשכבה 1 וצלי, ערבוב באמצע צלייה, עד במכרז, על 25 דקות בסך הכל. מערבבים יחד קאיין, גרידה, ונותר 1/2 כפית מלח בקערה קטנה.
לטאטא יחד מיץ ליים ושמן כף הנותרים בקערה בינונית, ולאחר מכן להוסיף תפוחי אדמה.
מפזרים תערובת קאיין וכוסברה, ערבוב בעדינות לשלב.