תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? קצפת בטטות יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שמנת כבדה, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים, תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים, ו תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לדקור את תפוחי האדמה המתוקים בכל רחבי עם מזלג, טפטוף עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל.
שים אותם במחבת צלייה וצלי במשך 45 דקות עד שהם רכים מאוד.
בסיר רוטב קטן, על אש נמוכה, לחמם את השמנת עם עלי המפרץ, ולאחר מכן לשמור על חום עד מוכן תפוחי אדמה מחית. בטל את עלי המפרץ לפני הוספת תפוחי אדמה.
כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לגרוף את הבשר לתוך קערה של מעבד מזון. מתבלים במלח, קינמון, אגוז מוסקט, גרידת תפוזים וסוכר חום.
מוסיפים שמנת ו 1 כף חמאה מחית עד חלקה סופר.