תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים עם מולסה, פקאן ובורבון
, שהוא מוצק. נסו תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים עם מולסה, פקאן ובורבון, ממולא בטטות עם אגוזי פקאן מסוכרים מייפל ויסקי וחמוציות, ו מולסה-חזיר מזוגג עם בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מערבבים את החמאה, מולסה, סוכר חום וקיין בסיר בינוני ומבשלים מעל חום בינוני עד חלקה, כ 5 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את הוויסקי ומבשלים 2 דקות כדי לאפשר אלכוהול לשרוף. מתבלים במלח ופלפל.
שים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה גדולה, לשפוך את תערובת דבשה מעל ולזרוק למעיל. צולים בתנור, ערבוב כמה פעמים, עד תפוחי האדמה מבושלים דרך מזוגג, כ 20 דקות.
הסר למגש העליון עם הפקאן.
לחלופין, ניתן לעשות זאת במחבת גדולה: להמס את החמאה, מולסה, סוכר חום וקיין מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבורבון ונותנים לאלכוהול להתבשל.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד מזוגג על חום בינוני גבוה.
להעביר למגש העליון עם אגוזי פקאן.