קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים עם מולסה, פקאן ובורבון

תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים עם מולסה, פקאן ובורבון
, שהוא מוצק. נסו תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים עם מולסה, פקאן ובורבון, ממולא בטטות עם אגוזי פקאן מסוכרים מייפל ויסקי וחמוציות, ו מולסה-חזיר מזוגג עם בטטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את החמאה, מולסה, סוכר חום וקיין בסיר בינוני ומבשלים מעל חום בינוני עד חלקה, כ 5 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את הוויסקי ומבשלים 2 דקות כדי לאפשר אלכוהול לשרוף. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
אלכוהולאלכוהול
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
שים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה גדולה, לשפוך את תערובת דבשה מעל ולזרוק למעיל. צולים בתנור, ערבוב כמה פעמים, עד תפוחי האדמה מבושלים דרך מזוגג, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר למגש העליון עם הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
5
לחלופין, ניתן לעשות זאת במחבת גדולה: להמס את החמאה, מולסה, סוכר חום וקיין מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבורבון ונותנים לאלכוהול להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
7
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד מזוגג על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8
להעביר למגש העליון עם אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק