תפוחי אדמה מתוקים מנופצים
תפוחי אדמה מתוקים מרוסקים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 332 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, שמנת כבדה, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה מתובלים מרוסקים, תפוחי אדמה מרוסקים מתוקים מוזהבים, ו ריסק תפוחי אדמה מתוקים עם ריבת בצל קארי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
לשפשף את תפוחי האדמה, לדקור אותם כמה פעמים עם סכין או מזלג, ולאפות אותם במשך 1 שעה או עד רך מאוד כאשר פירסינג עם סכין.
הסר מהתנור וגרוף את הקרביים ברגע שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד.
מניחים את בשר בטטה לתוך קערה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה ולהוסיף את מיץ התפוזים, שמנת, חמאה, סוכר חום, אגוז מוסקט, קינמון, מלח ופלפל.
מערבבים יחד עד בשילוב אבל לא חלקה ולהעביר לתבנית אפייה.
אופים את תפוחי האדמה במשך 20 עד 30 דקות, עד מחומם דרך.