תפוחי אדמה מתוקים פעמיים אפויים מהירים וקלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מהיר וקל פעמיים אפוי תפוחי אדמה מתוקים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, שומשום, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו צ'יזבורגר מהיר וקל ממולא תפוחי אדמה אפויים, תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם צ'ילי קל & שמנת חמוצה, ו תפוחי אדמה אפויים מהירים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה עם לסכל ולהוסיף תפוחי אדמה מתוקים. צולים עד שהם מכרזים (כ 50-55 דקות). להפריש להתקרר.
פרוסת קליפות תפוחי אדמה פתוחות. לגרוף את הבשר, משאיר שכבה עבה 1/2 אינץ ' בתוך עורות, ולהוסיף לקערה גדולה. להחזיר עורות scooped-out לתבנית אפייה.
מחית בשר בטטה עם מזלג. מערבבים בשמן זית, ביצה, זנגביל ומלח, ומכים יחד עם מזלג עד חלקה. כף מילוי לתוך 6 עורות שמורות.
אופים עד צמרות נפוחות וזהובות קלות חום (כ 25 דקות).
מפזרים את תפוחי האדמה עם כוסברה ושומשום, אם משתמשים, ולסחוט סיד מעל.
מגישים עם פלחי לימון נוספים.