תפוחי אדמה סלסה שמנת
המתכון סלסה תפוחי אדמה מוכן תוך כ 55 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 65 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'יילס, רוטב סלסה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכונים דומים: מטבל סלסה שמנת, סלסה שמנת, ו מטבל סלסה שמנת.
הוראות
תנור חום עד 204°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
מערבבים שקיות, מים רותחים, חלב ומרגרינה עם מקציף בתבנית אפייה. מערבבים ב 2 שקיות תפוחי אדמה. מערבבים סלסה, שמנת חמוצה, צ ' ילי וגבינה עד מעורבב היטב.
אופים 35 דקות או עד תפוחי אדמה במכרז.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה (רוטב יעבה כפי שהוא עומד).