תפוחי אדמה עוף פהיטה
המתכון עוף פאהיטה תפוחי אדמה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 422 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, שמנת, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו תפוחי אדמה ממולא עוף דרום מערב, סלט תפוחי אדמה-תפוחי אדמה ממולאים תפוחי אדמה עם עוף מעושן, ו תפוחי אדמה חזיר ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים; לשפשף על כל הצדדים של חצאי חזה עוף.
מניחים עוף בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ', ולתת לעמוד 15 דקות.
אופים עוף ב 400 במשך 6 דקות בכל צד.
חותכים רצועה 1 אינץ ' רחב מלמעלה של כל תפוח אדמה אפוי. בזהירות לגרוף את עיסת, עוזב פגזים שלמים; להגדיר פגזים בצד. עיסת מחית; מערבבים 1 תערובת גבינה כוס, 1/2 כוס שמנת חמוצה, חמאה, ואת הבא 3 מרכיבים. כף לתוך פגזים, ומניחים על תבנית אפייה.
אופים תפוחי אדמה ב 350 במשך 20 דקות.
מפזרים עם תערובת גבינה נותרת, העליון עם עוף.
אופים 5 דקות יותר או עד גבינה נמסה.
מגישים עם שמנת חמוצה וסלסה.