תפוחי אדמה עטופים בבייקון עם מטבל קוואסו בלנקו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה עטופים בבייקון עם מטבל קווסו בלנקו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. גשו לסופר וקנו צ'יילס, שמן canolan, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מטבל בייקון Crockpot Queso Blanco, מטבל קווסו בלנקו, ו מטבל קווסו בלנקו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה חוט משומן קלות במחבת גליל מצופה רדיד אלומיניום 15-x 10 אינץ ' ג ' לי.
מפזרים פלחים תפוחי אדמה עם מלח. לעטוף כל אחד עם פרוסת בייקון 1. סדר טריזים תפוחי אדמה בשכבה אחת במחבת מוכנה.
אופים ב 425 במשך 40 עד 45 דקות או עד בייקון הוא פריך משחימים.
בינתיים, בצל מטובל בשמן חם במחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד מכרז.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
שלב queso blanco, הבא 3 מרכיבים, תערובת בצל בקערת זכוכית מיקרוגל בטוח גדולה. מיקרוגל ב 2 גבוה 1/2 דקות; מערבבים ומיקרוגל 2 1/2 יותר דקות או עד גבינה מותכת תערובת חלקה, ערבוב במרווחים של 1 דקות.
מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות וכוסברה לתערובת קוואסו בלנקו.
מגישים מטבל עם טריזים תפוחי אדמה.
הערה: בדקנו עם Velveeta Queso Blanco עבור מוצר גבינה מוכן.