תפוחי אדמה, פטריות, וחשיש עוף
תפוחי אדמה, פטריות, וחשיש עוף יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמן בישול, טימין, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה פטריות חשיש, תפוחי אדמה, אספרגוס & חשיש פטריות, ו פשטידת תרד ופטריות עם קציצת תפוחי אדמה.
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני של מים מלוחים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד רך כמעט, על 5 דקות.
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף שמן על חום מתון.
מוסיפים את הבצל, שום, פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות השחמה, על 6 דקות.
מוסיפים את העוף, 1/2 כפית מלח, פלפל, ואת הקורנית. לטגן עד העוף הוא כמעט מבושל דרך, 3 עד 4 דקות.
לנגב את המחבת ולאחר מכן לחמם את הנותרים 3 כפות שמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את תפוחי האדמה סחוטים ולתת לבשל, בלי לערבב, במשך 6 דקות.
מוסיפים את 1/2 הנותרים מלח כפית, מערבבים את תפוחי האדמה, ומבשלים עד השחמה היטב, על 4 דקות יותר. מערבבים את העוף ואת הפטריות, את השמנת ואת הפטרוזיליה. לבשל עד רק מחומם דרך, 1 עד 2 דקות יותר.
מבחן במטבח עצה: זה המקום המושלם להשתמש שאריות מבושל הודו או עוף. פשוט לזרוק אותו בסוף עם הפטריות.
המלצת יין: מנה מספקת זו תלך עם משקאות שונים בהתאם לשעה ביום. לבראנץ', נסה מימוזה (מיץ תפוזים ויין מבעבע). לארוחת ערב, מגישים אור, בורדו צעיר מן Mdoc בצרפת.