תפוחי אדמה פנגיץ'
Panguitch Potatoes הוא מאכל שמגיש 15. מנה אחת מכילה 217 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . תמורת 54 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חלב חמאה, בצל, פלפל ומלח. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . הציון הזה מוצק. תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) , תפוחי אדמה ברבנט אפויים וקורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מכניסים תפוחי אדמה לתנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 12-15 דקות או רק עד לריכוך.
לְנַקֵז; להתקרר מעט. מגררים תפוחי אדמה.
בקערה גדולה מערבבים את שאר החומרים; להוסיף תפוחי אדמה. מערבבים לאיחוד.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהם מתחממים. מקררים שאריות.