תפוחי אדמה פריכים במיוחד עם שום, עשבי תיבול ולימון
תפוחי אדמה פריכים במיוחד עם שום, עשבי תיבול ולימון עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, חומץ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פשוט Hasselback תפוחי אדמה עם שום פריך ועשבי תיבול, תפוחי אדמה צלויים פריכים במיוחד, ו שום פריך תפוחי אדמה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מדפי התנור למיקום נמוך ועליון וחמם מראש את התנור ל-500 ° F. קו שני גליונות אפייה עטופים בנייר כסף ומניחים בתנור.
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים קרים על ידי 1 אינץ'.
מוסיפים 2 כפות מלח וחומץ. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית לרתיחה, ומבשלים עד exteriors הם במכרז, על 5 דקות. תפוחי אדמה צריך להראות התנגדות קלה כאשר דקר עם סכין קילוף או בודק עוגה.
מסננים תפוחי אדמה ומעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים 2 כפות שמן לקערה עם תפוחי אדמה. מתבלים עם פלפל ויותר מלח לפי הטעם ואז זורקים עד שהחצאיות מעט מרוסקות ומצופות בשכבה דקה של משחת תפוחי אדמה/שמן.
מורחים שמן קנולה שנותר באופן שווה על פני משטחים של גליונות אפייה מרופדים בנייר חם, ולאחר מכן מחלקים תפוחי אדמה באופן שווה ביניהם, באמצעות מרית דקה כדי לסדר אותם לחתוך בצד למטה באמצעות כפפות תנור או מגבות מטבח כדי לתמרן את המחבתות חמות.
מעבירים סדינים אפייה לתנור וצולים עד תחתית תפוחי האדמה הם פריכים וזהובים וניתן להרים בקלות מן הסכל, על 30 דקות בסך הכל, החלפת העליון מגשים עבור החלק התחתון וסיבוב אותם פעם בחצי הדרך באמצעות צלייה. באמצעות מרית מתכת דקה, לשחרר את כל תפוחי האדמה מהמחבת ולזרוק. לחזור לתנור ולהמשיך צלייה עד חום זהוב חיוור בכל רחבי, כ -15 דקות יותר.
מוסיפים בצלצלים למחבתות וזורקים למעיל בשמן. חזור לתנור וצלה עד שתפוחי אדמה ובצלצלים הם חום זהוב עמוק, כ -10 דקות יותר.
הסר מהתנור ולהעביר לקערה גדולה.
מוסיפים פטרוזיליה, עירית, גרידת לימון, שום ושמן זית לתפוחי אדמה וזורקים למעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.