תפוחי אדמה פריכים עם רוטב פלפל קלוי
תפוחי אדמה פריכים עם רוטב פלפל קלוי עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח כשר, רוטב צ'ילי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פריך עור סלמון עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה Fingerling, ורוטב Hollandaise, פריך עור סלמון עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה Fingerling, ורוטב Hollandaise, ו עוגות קינואה פריכות עם קרם קשיו פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום גבוה, מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ולאחר מכן מוסיפים קמצוץ של מלח, להפחית את החום ומבשלים עד רך מעט, אבל לא בקלות דקר על ידי מזלג, על 10 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ושופכים אותם על תבנית אפייה כדי להתקרר לחלוטין.
במחבת גדולה מוסיפים את שמן הזית ומחממים על חום בינוני-גבוה. כאשר השמן מתחיל להסתחרר, מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ועוזבים לבד כדי לאפשר לקרום להיווצר, כ -5 דקות. ברגע שקרום נוצר בתחתית לתת לתפוחי האדמה לזרוק או להעיף אותם עם מרית ולאפשר להם להתבשל בצד השני, על 2 עד 3 דקות יותר.
הסר את תפוחי האדמה לקערת הגשה עם כפית מחוררת.
מגישים עם רוטב פלפל אדום קלוי.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
שים את הפלפלים, בצל, שום וגרגירי פלפל על תבנית אפייה.
טפטוף עם שמן זית ועונה עם קמצוץ בריא של מלח.
מערבבים עם הידיים כדי מעיל מלא את הירקות, ולסדר את הפלפלים, בצד העור למעלה,כך השום ופלפל יכול להסתיר מתחת לחלל של חצאי הפלפל. צולים עד שהעור של הפלפלים מתחיל להשחיר ולכווץ, כ -25 עד 30 דקות.
הסר מהתנור ומיד לשים את כל החומרים ואת השאריות מתוך גיליון האפייה לתוך קערה, במהירות לכסות בחוזקה עם ניילון לעטוף.
בואו קיטור הפלפלים במשך כ 5 דקות.
הסר את חצאי הפלפל, באמצעות האצבעות שלך, להסיר את העור שלהם על ידי בעדינות קורע ומושך אותו, ולהחזיר את הפלפלים קלופים לקערה.
מוסיפים את התערובת לבלנדר יחד עם רוטב צ ' ילי. דופק קל עד כמעט חלקה, אבל עדיין יש מרקם קל. מתבלים, לפי הטעם, במלח ושופכים אותו לקערה קטנה.