קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

תפוחי אדמה פריכים עם רוטב פלפל קלוי

תפוחי אדמה פריכים עם רוטב פלפל קלוי
תפוחי אדמה פריכים עם רוטב פלפל קלוי עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח כשר, רוטב צ'ילי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פריך עור סלמון עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה Fingerling, ורוטב Hollandaise, פריך עור סלמון עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה Fingerling, ורוטב Hollandaise, ו עוגות קינואה פריכות עם קרם קשיו פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום גבוה, מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ולאחר מכן מוסיפים קמצוץ של מלח, להפחית את החום ומבשלים עד רך מעט, אבל לא בקלות דקר על ידי מזלג, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים את תפוחי האדמה ושופכים אותם על תבנית אפייה כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
במחבת גדולה מוסיפים את שמן הזית ומחממים על חום בינוני-גבוה. כאשר השמן מתחיל להסתחרר, מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ועוזבים לבד כדי לאפשר לקרום להיווצר, כ -5 דקות. ברגע שקרום נוצר בתחתית לתת לתפוחי האדמה לזרוק או להעיף אותם עם מרית ולאפשר להם להתבשל בצד השני, על 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
קרוםקרום
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
4
הסר את תפוחי האדמה לקערת הגשה עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
5
מגישים עם רוטב פלפל אדום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
רוטברוטב
6
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
שים את הפלפלים, בצל, שום וגרגירי פלפל על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
פלפלפלפל
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
טפטוף עם שמן זית ועונה עם קמצוץ בריא של מלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
9
מערבבים עם הידיים כדי מעיל מלא את הירקות, ולסדר את הפלפלים, בצד העור למעלה,כך השום ופלפל יכול להסתיר מתחת לחלל של חצאי הפלפל. צולים עד שהעור של הפלפלים מתחיל להשחיר ולכווץ, כ -25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
פלפלפלפל
ירקירק
פלפליםפלפלים
שוםשום
10
הסר מהתנור ומיד לשים את כל החומרים ואת השאריות מתוך גיליון האפייה לתוך קערה, במהירות לכסות בחוזקה עם ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
תנורתנור
11
בואו קיטור הפלפלים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
12
הסר את חצאי הפלפל, באמצעות האצבעות שלך, להסיר את העור שלהם על ידי בעדינות קורע ומושך אותו, ולהחזיר את הפלפלים קלופים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מוסיפים את התערובת לבלנדר יחד עם רוטב צ ' ילי. דופק קל עד כמעט חלקה, אבל עדיין יש מרקם קל. מתבלים, לפי הטעם, במלח ושופכים אותו לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צ ' ילירוטב צ ' ילי
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה