תפוחי אדמה צלויים
תפוחי אדמה צ'ייב בגריל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 376 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא עירית, קליפת לימון, תפוחי אדמה אדומים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו תפוחי אדמה צלויים, תפוחי אדמה צלויים, ו תפוחי אדמה צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד למכרז, 25 עד 30 דקות.
חותכים תפוחי אדמה לשניים; מקום לחתוך בצד על גיליון אפייה מעוטר. לחץ כל בעדינות עם מזלג כדי לשטח מעט.
מערבבים חמאה, עירית, קליפת לימון בסיר בינוני על חום בינוני עד חמאה נמסה. מתבלים במלח ופלפל.
תבריש קצת חמאת צ ' ייב על תפוחי אדמה.
מתלה גריל עם ספריי nonstick. הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). תפוחי אדמה גריל, בצד לחתוך למטה, עד בצד לחתוך הוא פריך וחום, 10 עד 12 דקות. לחמם מחדש את שאריות החמאה.
להעביר תפוחי אדמה, לחתוך את הצד, מגש.
טפטוף עם חמאת צ ' ייב חמה.
למנה: 300 קלוריות, 17 גרם שומן, 4 g סיבים