תפוחי אדמה צלויים בשמן זית ועלי דפנה
תפוחי אדמה קלויים עם שמן זית ועלי דפנה עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 362 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, מלח ים גס, הרבס דה פרובנס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, סלמון ותפוחי אדמה צלויים על עלי תאנה עם סלט תאנה טרי, ו בטטות צלויות עם פפריקן מעושן ועלים מעורבים.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. באמצעות סכין חדה קטנה ועבודה על 1 תפוחי אדמה, לעשות 5 חתכים אנכיים לרוחב, מרווחים באופן שווה זה מזה, מ 1 צד לצד השני (לא לחתוך דרך).
מניחים תפוחי אדמה בתבנית אפייה 13x9x2-inch broilerproof. חזור עם שאריות תפוחי אדמה.
מוסיפים קצת שמן למנה וזורקים תפוחי אדמה למעיל. חלק 1 עלה דפנה לתוך כל חתך בכל תפוח אדמה.
מערבבים מלח, עשבי תיבול ופלפל בקערה קטנה ומפזרים על תפוחי אדמה. צלי תפוחי אדמה עד למכרז, כ -55 דקות.
הסר צלחת מהתנור. מטאטא Preheat.
טפטוף נשאר שמן על תפוחי אדמה. לצלות עד תפוחי אדמה מתחילים חום, על 4 דקות.
* תערובת עשב מיובש זמין בחנויות מזון מיוחדות בסעיף התבלינים של כמה סופרמרקטים. שילוב של טימין מיובש, בזיליקום, מלוח, זרעי שומר ניתן להחליף.