קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

תפוחי אדמה צלויים עם צ'יפוטלה ושום

תפוחי אדמה צלויים עם צ'יפוטלה ושום
תפוחי אדמה קלויים עם צ'יפוטלה ושום נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת צ'יפוטלה, שיני שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'יפוטלה ותפוחי אדמה בגריל שום, תפוחי אדמה קלויים חריפים צ'יפוטלה, ו פעמיים קלוי תפוחי אדמה מתוקים עם צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים עד 204°. לזרוק תפוחי אדמה ושמן בקערה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
העברה לתבנית אפייה גדולה, צד אחד למטה לחתוך. צלי 15 דקות. הפעל תפוחי אדמה לחשוף צד לחתוך אחר. צולים עד חום זהוב ומכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מפזרים תפוחי אדמה עם 1 כפית אבקת צ ' יפוטלה, שום, מלח ופלפל; לזרוק מעיל. להנמיך את העור של תפוחי האדמה. צלי 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בינתיים, מערבבים קרם fraîche, מיץ ליים, ונותר 1/2 כפית אבקת צ ' יפוטלה בקערה בינונית להתמזג. קרם צ ' יפוטלה העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קרם פרשקרם פרש
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
סדר תפוחי אדמה על מגש.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
מפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
7
מגישים, קרם צ ' יפוטלה עובר פלחי ליים בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
* זמין בשווקים באמריקה הלטינית וכמה סופרמרקטים.