תפוחי אדמה צלויים עם צ'יפוטלה ושום
תפוחי אדמה קלויים עם צ'יפוטלה ושום נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת צ'יפוטלה, שיני שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'יפוטלה ותפוחי אדמה בגריל שום, תפוחי אדמה קלויים חריפים צ'יפוטלה, ו פעמיים קלוי תפוחי אדמה מתוקים עם צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים עד 204°. לזרוק תפוחי אדמה ושמן בקערה למעיל.
העברה לתבנית אפייה גדולה, צד אחד למטה לחתוך. צלי 15 דקות. הפעל תפוחי אדמה לחשוף צד לחתוך אחר. צולים עד חום זהוב ומכרז, כ -15 דקות.
מפזרים תפוחי אדמה עם 1 כפית אבקת צ ' יפוטלה, שום, מלח ופלפל; לזרוק מעיל. להנמיך את העור של תפוחי האדמה. צלי 10 דקות יותר.
בינתיים, מערבבים קרם fraîche, מיץ ליים, ונותר 1/2 כפית אבקת צ ' יפוטלה בקערה בינונית להתמזג. קרם צ ' יפוטלה העונה עם מלח ופלפל.
מגישים, קרם צ ' יפוטלה עובר פלחי ליים בנפרד.
* זמין בשווקים באמריקה הלטינית וכמה סופרמרקטים.