תפוחי אדמה קוטג
תפוחי אדמה קוטג'יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 291 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת קוטג', תפוחי אדמה באיידהו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה קוטג, תפוחי אדמה קוטג, ו תפוחי אדמה קוטג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לשפשף את תפוחי האדמה, לחתוך אותם, ולשים בסיר עם מים כדי לכסות. מרתיחים את תפוחי האדמה עד רך, ואז לנקז ולרסק אותם עם 2 כפות של החמאה.
מוסיף את גבינת קוטג', בצל, ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים את התערובת בעדינות, ולאחר מכן לשים תבשיל משומן. נקודה עם 2 כפות הנותרים של חמאה ומפזרים פפריקה.
אופים, חשוף, במשך 30 דקות.