תפוחי אדמה קוטג
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו תפוחי אדמה קוטג'ים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, פפריקה, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. נסו תפוחי אדמה קוטג, תפוחי אדמה קוטג, ו תפוחי אדמה קוטג עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
משפשפים את תפוחי האדמה, פורסים אותם ומכניסים לסיר עם מים לכיסוי. מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, ואז מסננים ומועכים אותם עם 2 כפות מהחמאה.
מוסיפים את גבינת הקוטג', הבצל והמלח והפלפל לפי הטעם. מערבבים את התערובת בעדינות, ואז מכניסים לתבשיל משומן. נקודה עם 2 כפות הנותרים של חמאה ומפזרים פפריקה.
אופים, ללא כיסוי, במשך 30 דקות.