קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

תפוחי אדמה קלויים לימון מ ' טעם מרבי

תפוחי אדמה קלויים לימון מ ' טעם מרבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה קלויים לימון מ 'טעם מקסימלי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 232 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, לימונים, מלח ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלט בשר תאילנדי מ ' טעם מרבי, בייקון וביצים ממולאות מ ' טעם מרבי, ו כנפי עוף בסגנון קוריאני מ ' טעם מקסימלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 218° (225°C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הגדר ספינת קיטור stovetop מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
3
תוסיף את תפוחי האדמה. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה קיטור תפוחי אדמה עד במכרז כאשר פירסינג עם בודק עוגה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
בינתיים, חצי את הבצל דרך קצה השורש, כך שיש חתיכת הליבה בסוף שני החצאים מחזיקים את השכבות יחד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
חותכים פרוסה קטנה בקצה אחד של כל לימון, כך שאתה פשוט לחשוף את הפרי הפנימי. השתמש במנדולינה או בסכין שף חד כדי לחתוך דק את הבצל ולימונים, להשליך את הקצה הלא חתוך של הלימון, כל זרעים, וליבות בצל כאשר אתה עושה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מערבבים אותם יחד עם הידיים בקערה בינונית ומתבלים עם מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
לאחר תפוחי האדמה מבושלים, להעביר אותם לצלחת גדולה כדי להתקרר מעט ולאחר מכן להשתמש בסכין קילוף את העורות ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
חותכים כל תפוח אדמה לשניים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
9
שים את שמן הזית במחבת צלייה כבדה בגודל 9 × 13 אינץ '(23 × 33 ס " מ) ושפשף אותה סביב החלק הפנימי של המחבת כדי לצפות אותה ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
שכבת הבצל ולימונים בתחתית המנה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
להניח את תפוחי האדמה לחתוך בצד למטה על גבי אותם. פורסים דק את החמאה ומניחים פרוסה אחת על כל תפוח אדמה ומפזרים כל תוספת על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
12
אופים במשך 25 דקות. לסובב את המנה ואופים עד תפוחי האדמה הם חום זהוב עמוק, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר את הצלחת מהתנור ולפזר את הרוזמרין על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
תן את שאר המנה במשך 5 דקות לפני ההגשה, כך עשב יכול לחדור את המנה.
15
מגישים מן המחבת צלייה כך תפוחי האדמה יישאר פריך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה