תפוחי אדמה קלויים לימון מ ' טעם מרבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה קלויים לימון מ 'טעם מקסימלי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 232 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, לימונים, מלח ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלט בשר תאילנדי מ ' טעם מרבי, בייקון וביצים ממולאות מ ' טעם מרבי, ו כנפי עוף בסגנון קוריאני מ ' טעם מקסימלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 218° (225°C).
הגדר ספינת קיטור stovetop מעל חום בינוני.
תוסיף את תפוחי האדמה. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה קיטור תפוחי אדמה עד במכרז כאשר פירסינג עם בודק עוגה, על 10 דקות.
בינתיים, חצי את הבצל דרך קצה השורש, כך שיש חתיכת הליבה בסוף שני החצאים מחזיקים את השכבות יחד.
חותכים פרוסה קטנה בקצה אחד של כל לימון, כך שאתה פשוט לחשוף את הפרי הפנימי. השתמש במנדולינה או בסכין שף חד כדי לחתוך דק את הבצל ולימונים, להשליך את הקצה הלא חתוך של הלימון, כל זרעים, וליבות בצל כאשר אתה עושה.
מערבבים אותם יחד עם הידיים בקערה בינונית ומתבלים עם מלח לפי הטעם.
לאחר תפוחי האדמה מבושלים, להעביר אותם לצלחת גדולה כדי להתקרר מעט ולאחר מכן להשתמש בסכין קילוף את העורות ולהשליך.
חותכים כל תפוח אדמה לשניים.
שים את שמן הזית במחבת צלייה כבדה בגודל 9 × 13 אינץ '(23 × 33 ס " מ) ושפשף אותה סביב החלק הפנימי של המחבת כדי לצפות אותה ביסודיות.
שכבת הבצל ולימונים בתחתית המנה.
להניח את תפוחי האדמה לחתוך בצד למטה על גבי אותם. פורסים דק את החמאה ומניחים פרוסה אחת על כל תפוח אדמה ומפזרים כל תוספת על החלק העליון.
אופים במשך 25 דקות. לסובב את המנה ואופים עד תפוחי האדמה הם חום זהוב עמוק, על 10 דקות יותר.
הסר את הצלחת מהתנור ולפזר את הרוזמרין על תפוחי האדמה.
תן את שאר המנה במשך 5 דקות לפני ההגשה, כך עשב יכול לחדור את המנה.
מגישים מן המחבת צלייה כך תפוחי האדמה יישאר פריך.