קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

תפוחי אדמה קלויים לימון של לורה

תפוחי אדמה קלויים לימון של לורה
תפוחי אדמה קלויים לימון של לורה דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 327 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 88 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם מיץ לימון, תפוחי אדמה, עשב שמיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טעם עם לימון במקום מלח: עשב לימון תפוחי אדמה קלויים, הליבוט של לורה קלדר עם חמאה חומה, גרגירי חומוס כתושים עם זיתים וגזר כמון קלוי, ו תפוחי אדמה לימון קלויים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה מערבבים יחד את שמן הקנולה, החמאה המומסת, מיץ הלימון, השום, השמיר, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים תפוחי אדמה וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
מורחים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים מעליהם את כל הנוזל שנותר מהקערה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה חומים ופריכים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות