תפוחי אדמה קלויים לימון של לורה
תפוחי אדמה קלויים לימון של לורה דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 327 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 88 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם מיץ לימון, תפוחי אדמה, עשב שמיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טעם עם לימון במקום מלח: עשב לימון תפוחי אדמה קלויים, הליבוט של לורה קלדר עם חמאה חומה, גרגירי חומוס כתושים עם זיתים וגזר כמון קלוי, ו תפוחי אדמה לימון קלויים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה מערבבים יחד את שמן הקנולה, החמאה המומסת, מיץ הלימון, השום, השמיר, המלח והפלפל.
מוסיפים תפוחי אדמה וזורקים לציפוי.
מורחים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים מעליהם את כל הנוזל שנותר מהקערה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה חומים ופריכים, כ-45 דקות.