תפוחי אדמה קלויים עם בצל מקורמל
תפוחי אדמה מתוקים קלויים עם בצל מקורמל עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, שיני שום, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בטטות ובצל מקורמל, פירה בטטות עם בצל מקורמל, ברי ומרווה, ו פירה עם שום צלוי בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה המתוקים על תבנית אפייה וצלה במשך 40 דקות, או עד מכרז.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת בינונית.
מוסיפים את הבצל האדום, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד קרמל, על 15 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחומץ; מתבלים במלח ופלפל.
בקערה קטנה, מערבבים את היוגורט עם השום ומתבלים במלח ופלפל.
לפצל את תפוחי האדמה המתוקים, משאיר אותם מחוברים בתחתית. מתבלים את הקרביים במלח ופלפל. כפית 1 כף של יוגורט garlicky לתוך כל תפוח אדמה, ולאחר מכן למלא עם בצל מקורמל.
מגישים, או לסגור בעדינות את תפוחי האדמה המתוקים ולעטוף אותם בנייר כסף לאריזה.
הפוך קדימה: תפוחי האדמה ניתן לעטוף עד 4 שעות.
הערות: מנה אחת: 232 קלוריות, 2 גרם שומן כולל, 7 גרם שומן רווי, 46 גרם פחמימות.